Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Niestety po raz kolejny nie przykładają się do zamówienia.Składniki rozłożone od tak sobie,niekompletne zamówienie,ale niestety nie sprawdziłam na miejscu.Szkoda bo sama pizza dobra a personel olewa jakość

    TERESA, 14 styczeń 2019
    Dziękujemy za opinię. Prosimy oczekiwać kontaktu telefonicznego ze strony restauracji w ciągu 7 dni w celu wyjaśnienia problemu. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Szybko i pysznie :)

    Julia, 07 styczeń 2019
    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :) Zespół Kuchnia Italia

    Szybka realizacja zamówienia

    Arkadiusz, 05 styczeń 2019
    Dziękujemy Zespół Kuchnia Italia

    Brak uwag

    Angelika, 08 grudzień 2018
    Dziękujemy :) Zespół Kuchnia Italia

    smaczna pizza

    Paweł, 30 październik 2018
    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Zespół Kuchnia Italia

    Jak zwykle nic dodać nic ująć PYSZNE!!!!

    Joanna, 07 październik 2018
    Dziękujemy bardzo. Polecamy się na przyszłość :) Zespół Kuchnia Italia

    Nawet przed czasem. System zamawiania bardzo dobry. Smaczny oprócz pizzy także ostry sos.

    Jakub, 09 wrzesień 2018
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    ok

    Jarosław, 30 lipiec 2018
    Dziękujemy :)
    Zespół Kuchnia Italia

    3 godziny czekania na pizze bo mundial, uwagi co do składników na pizzy nikt nie uwzględnił, jednorazowy problem ale akurat w ten dzień zależało nam na czasie, i nie chodziło o mecz

    Marek, 16 lipiec 2018
    Dziękujemy za opinię. Rozumiemy Pana wzburzenie, ale niestety na ten moment moce przerobowe naszej kuchni są takie a nie inne. Nie jesteśmy wstanie w najbliższym czasie zmienić tego stanu rzeczy. Robimy wszystko aby czasy dostaw były jak najkrótsze, ale czasem (a zwłaszcza w niedziele nie handlowe) nic nie jesteśmy wstanie poradzić. Co do składników na pizzy niedopatrzenie wynikło właśnie z bardzo dużej ilości zamówień tego dnia oraz najzwyczajniej z pośpiechu. W niczym nas to nie usprawiedliwia, ale taka była właśnie przyczyna nieuwzględnienia Pana uwag do zamówienia. Raz jeszcze przepraszamy za zaistniała sytuację. Zespół Kuchnia Italia

    SUPER ale sos czosnkowy było w nim za mało czosnkowy

    Stanisław, 10 lipiec 2018
    Dziękujemy za opinię a uwagi weźmiemy do siebie. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    pyszka

    Filip, 23 czerwiec 2018
    Dziękujemy i polecamy się jak zawsze. Zespół Kuchnia Italia

    Szybko, sprawnie i smacznie.

    Aleksandra, 15 czerwiec 2018
    Bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    Ok.

    Paweł, 27 maj 2018
    Dziękujemy:) Zespół Kuchnia Italia

    Bardzo szybko i smacznie.

    Łukasz, 19 maj 2018
    Dziękujemy za opinię :) Zespół Kuchnia Italia

    Szybko i pysznie

    ŁUKASZ, 16 maj 2018
    Dziękujemy i pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    Niestety tym razem krewetki nie były dobre. Danie zamawiałem wielokrotnie i zawsze było ok.

    Paweł, 26 kwiecień 2018
    Dziękujemy za opinię. Jak podejrzewam krewetki były zbyt słabo doprawione. Skorygujemy ilość przypraw i mamy nadzieję że wszystko przy następnym zamówieniu będzie ok. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    pizza rewelacja.ciasto super.zawsze tylko tam zamawiamy

    Anita, 22 kwiecień 2018
    Bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    Żadnych uwag, smacznie, szybka dostawa

    Alicja, 15 kwiecień 2018
    Dziękujemy bardzo :) Zespół Kuchnia Italia

    świetnie

    Tomasz, 14 kwiecień 2018
    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Zespół Kuchnia Italia

    pizza była trochę przypalona

    Agnieszka, 12 kwiecień 2018
    Dziękujemy za opinię. Postaramy się unikać podobnej sytuacji w przyszłości. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Szybko i super jak zawsze

    Piotr, 29 marzec 2018

    Zgodnie z potwierdzeniem zamówienia dowóz miał być o 17:05; był o 17:28.

    Paweł, 25 marzec 2018
    Przepraszamy. Wszystkiego w momencie przyjmowania zamówienia przewidzieć się nie da. Zespół Kuchnia Italia

    Ciasto pizzy było strasznie słone ...

    Weronika, 21 marzec 2018
    Dziekujemy za opinię. Weźmiemy tę opinię pod uwagę. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Wszystko w najlepszym porządku,dostawa obsługa kontakt 100% satysfakcji

    Ewelina, 27 luty 2018

    pizza pyszna, przy zamówieniu online trzeba bacznie wszystko sprawdzać, wybrałam dużą pizzę, ale chciałam zmienić produkt i samo zmieniło się na małą...

    Renata, 06 luty 2018

    zgodnie z zamówieniem, szybka realizacja

    Jacek, 21 styczeń 2018
    Bardzo dziękujemy za opinię i pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    Przykro to pisać ale po raz kolejny SALAMI w pizzy to jeden wielki niewypał. Salami miało dziwny zapach podobny do zjełczałego. Jakiś czas temu zdarzały się podobne przypadki ale po kilku negatywnych wpisach na stronie pizzerii pojawił się komentarz o zmianie rodzaju tego składnika na lepszy. Niestety problem powraca. Polecam poszukać lepszego jakościowo produktu i wówczas powinno być już w porządku. Przyznaję 3 gwiazdki ponieważ na 2 zamówione pizze jedna była OK.
    Pozdrowienia

    michał, 14 styczeń 2018
    Dziękujemy za opinię. Z przykrością stwierdziliśmy niestety już po czasie, że przez nieuwagę pracownik zamówił ponownie salami, z którego po negatywnych opiniach (między innymi Pana) wcześniej zrezygnowaliśmy. Po dostrzeżeniu pomyłki natychmiast surowiec ten wycofaliśmy z kuchni. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i przesyłamy kupon rabatowy, który mamy nadzieję chociaż częściowo zrekompensuje Panu nasz błąd. Pozdrawiamy. Zespół Kuchnia Italia

    Szybko i smacznie jak zawsze.

    Tomasz, 13 styczeń 2018
    Dziękujemy i pozdrawiamy :)
    Zespół Kuchnia Italia

    Szybki dowóz.

    monika, 07 styczeń 2018
    Dzięki :) Zespół Kuchnia Italia

    Pizze jak zwykle bardzo dobre, lepsze od oferowanych przez konkurencję (jak dla mnie drugie miejsce w Poznaniu), świetny sos czosnkowy, miła obsługa :) polecam

    Wojciech, 21 grudzień 2017
    Dziękujemy za opinię. Czy może nam Pan zdradzić kto w Pana rankingu zajmuje I miejsce w Poznaniu ? (oczywiście na adres mailowy restauracji). Pozdrawiamy
    Zespół Kuchnia Italia
  • Pycha

    Kasia, 10 styczeń 2019
    Dziękujemy za opinię. Cieszymy się że smakowało :) Zespół Kuchnia Italia

    Smaczna pizza :)

    Arkadiusz, 06 styczeń 2019
    Dziękujemy i zapraszamy do składania kolejnych zamówień :) Zespół Kuchnia Italia

    Byłem Państwa stałym klientem ale od pewnego czasu jakość państwa pizzy drastycznie spadła .

    Marcin, 10 grudzień 2018
    Dziękujemy i za takie opinie. No cóż, byłoby nam łatwiej gdyby był Pan łaskaw bardziej precyzyjnie określić co zmieniło się in minus w naszej pizzy wzorem poprzednich. Ze swej strony zapewniamy, że niczego w ostatnim czasie ani w cieście ani sosach, serze czy innych dodatkach nie zmienialiśmy. Z tym większym zdziwieniem przeczytaliśmy tę opinię. Jeśli to możliwe prosimy o maila na kontakt@kuchnia-italia.pl z bliższymi informacjami co z pizzą było nie tak. Zapewniam, że sprawa zostanie rzetelnie zbadana aby nasza pizza zawsze była tą jedną z lepszych jeśli nie najlepszą jaką Państwo jedli. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Super smaczna pizza, szybko dostarczona. Mogłaby być tańsza ale nie mam zastrzeżeń :) pozdrawiam.

    Arkadiusz, 08 grudzień 2018
    Cieszymy się przede wszystkim, że pizza smakowała. Pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    jak zawsze super

    Dagmara, 19 październik 2018
    Dziękujemy bardzo :) Zespół Kuchnia Italia

    Pizza smaczna. Polecam

    Joanna, 21 wrzesień 2018
    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość :) Zespół Kuchnia Italia

    jedzenie pyszne, dostawa przed czasem

    Dagmara, 04 wrzesień 2018
    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość. Zespół Kuchnia Italia

    Szybko, na pewno tu wrócę!

    Paweł, 17 lipiec 2018
    Bardzo dziękujemy:) Zespół Kuchnia Italia

    Pyszny obiadek

    Kasia, 13 lipiec 2018
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    super jak zawsze

    Piotr, 03 lipiec 2018
    Bardzo dziękujemy :) Zespół Kuchnia Italia

    najlepsza pizza

    Filip, 16 czerwiec 2018
    Dziękujemy za opinię. Polecamy się na przyszłość :) Zespół Kuchnia Italia

    Jak zawsze smacznie

    Joanna, 01 czerwiec 2018
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Ok jak zwykle

    Przemyslaw, 21 maj 2018
    Cieszymy się niezmiernie !!! Zespół Kuchnia Italia

    perfekcyjnie jak zawsze

    Anita, 17 maj 2018
    Dziękujemy za opinię. Bardzo nam miło. Zespół Kuchnia Italia

    Bardzo szybka dostawa

    Aleksandra, 13 maj 2018
    Bardzo dziękujemy za opinię. Zespół Kuchnia Italia

    Smacznie i szybko

    Łukasz, 24 kwiecień 2018
    Dziękujemy :) Zespół Kuchnia Italia

    Najlepsza pizza w Poznaniu

    Tomasz, 22 kwiecień 2018
    Dziękujemy za opinię. Jest nam bardzo miło. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    5/5

    Piotr, 14 kwiecień 2018
    Dzięki :) Zespół Kuchnia Italia

    Bardzo dobre jedzenie, szybka dostawa

    Alicja, 13 kwiecień 2018
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    pyszne jak zawsze :-)

    Marek, 09 kwiecień 2018
    Dziękujemy bardzo :) Zespół Kuchnia Italia

    SUPER!

    ŁUKASZ, 29 marzec 2018

    A

    Michał, 24 marzec 2018
    Dziękujemy :) Zespół Kuchnia Italia

    wszystko super

    Mirosław, 03 marzec 2018

    Nieco suche ciasto, nie tak dobre, jak zazwyczaj :(

    Joanna, 12 luty 2018
    Receptury ciasta ostatnio nie zmienialiśmy, ale weźmiemy pod uwagę tę opinię, aby nasze pizze zawsze smakowały tak samo dobrze. Pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    kupuję często i zawsze było ok, ale tym razem kiepsko :( vegetariana zamiast z cukinią dostałam z papryką bez mojej zgody, druga pizza wysuszona i twarde końcówki tak jakby była odgrzewana...

    Renata, 22 styczeń 2018
    Dziękujemy za opinię. Pomyłka ze składnikami zostanie z pewnością zrekompensowana. Proszę spodziewać się wkrótce kontaktu telefonicznego w tej sprawie ze strony restauracji. Co do drugiej pizzy, w przypadku odbioru własnego zamówione dania nie rzadko długo "czekają" na przyjazd klienta. Podejrzewamy, że wtym konkretnym przypadku zbyt długo i to moło spowodować, że pizza nie była taka jak zwykle. Mogę z całą stanowczością zapewnić natomiast, że żadne dania, nie tylko pizze nie są w naszej restauracji odgrzewane. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Pysznie i szybko polecam tylko cena mi się nie podobała no i te 30 % rabatu 🤨 a my to starzy zamawiający .

    Joanna, 16 styczeń 2018
    Cieszymy się, że smakowało i mamy nadzieję, że to co Pani jadła było warte swojej ceny. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    zamówienie dostarczono ekspresowo, dziękujemy :)

    Natalia, 14 styczeń 2018
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy Zespół Kuchnia Italia

    Jak zwykle super!

    Joanna, 10 styczeń 2018
    Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozdrawiamy :) Zespół Kuchnia Italia

    Świetne jak zawsze

    Piotr, 24 grudzień 2017

    WSZYTKO SMACZNE I NA CZAS, POLECAM

    Michał, 08 grudzień 2017
    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy:) Zespół Kuchnia Italia